Tips voor de echte AliExpress junkies!

AliExpress, ook wel bekend als ome Ali, is een walhalla voor alle gierige Nederlanders. U kunt op deze website bijna alles wat u ooit had willen hebben, vinden voor een spotprijsje. Als u dat nog niet over de streep haalt om eens een kijkje te gaan nemen… Iets bestellen op Ali is natuurlijk niet echt milieuvriendelijk, maar als u een klein budget heeft en u echt iets nodig heeft, dan valt u er vaak toch voor. Voor alle mensen die graag iets bestellen bij ome Ali is er nu deze blog. Tips voor waar u de volgende bestelling rekening mee kunt houden!

Zelfs een mobiele app

Voor iedereen die liever op zijn of haar smartphone door de catalogus van Ali scrolt, is er goed nieuws: er is zelfs een app van Aliexpress! Zo kunt u waar u ook gaat of staat altijd even een nieuw telefoonhoesje of een paar leuke oorbellen voor 10 cent bestellen. Geen computer meer nodig! 

Let op de verzendkosten

Omdat alles van Aliexpress helemaal uit het verre China moet komen, kunnen de verzendkosten af en toe flink oplopen. Het kan soms zelfs zo zijn dat de verzendkosten duurder zijn dan het product zelf. Gelukkig is hier een trucje voor: u kunt bij het zoeken naar producten al meteen filteren op producten die geen verzendkosten hebben. Zo komt u niet voor dure verrassingen te staan! 

Check altijd even de recensies

Onder elk product dat op AliExpress staat, is vaak een recensie te vinden van mensen die het product eerder al besteld hebben. Het is slim om hier altijd even naar te kijken, zodat u wat meer weet over of het product daadwerkelijk geleverd is en in welke staat dit was. Met kleding is het ook altijd even handig om te weten hoe groot een kledingstuk uiteindelijk uitviel qua maat. Zo kunt u uw bestelling hierop aanpassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation